Innovation och design i fokus.

Vår erfarna personal är en garant för full kontroll över tillverkningsprocess och kvalitét.

Strigin erbjuder ett helsvenskt skräddarsytt fönsterkoncept, med äkta säkerhetsglas. Vår unika konstruktion gör ingen åverkan på fordonet. En lösning vi är ensamma om att kunna erbjuda.

Strigin är ett relativt ungt företag med erfarna ägare inom glas-, fordon- och fartygsbranschen.Vi ligger i framkant och brinner för nya, innovativa och högkvalitativa lösningar.

Design & innovation i fokus

Ett säkerhetsfönster ska aldrig behöva förfula ett fordon. Därför är designen mycket viktig för oss och den lösning vi tar fram är i det närmaste identisk med fordonets originalutseende. En innovation vi är ensamma om på marknaden att kunna erbjuda.

Nära samarbete med tillverkare

Bland våra kunder finns merparten av de stora tillverkarna representerade. Inom fordon levererar vi till Zeppelin, Volvo, Komatsu, Liebherr, Caterpillar m fl. På fartygssidan Promek, Mare, Skarsvaag, Jemar.

Made in Sweden

Allt från produktutvecklig till produktion sker i egen regi, i lokaler strax utanför Strängnäs. Vår erfarna personal är en garant för full kontroll över tillverkningsprocess och kvalitét.

Vad betyder Strigin?

Vi får ofta frågan vad Strigin betyder. Svaret är enkelt. Första gången staden Strängnäs omtalades i skrift så var det just med namnet Strigin.

Vill du veta mer?

Martin Bjälkefors
070-744 76 40
martin@strigin.se

Strigin Säkerhetsglas Jan