Sveriges säkraste förarmiljö för grävmaskinister?

Våra säkerhetsfönster garanterar en säker förarmiljö för grävare. Vi designar och tillverkar skyddsrutor där personsäkerheten har högsta prioritet för dig som är grävmaskinist. Strigins skyddsrutor för grävare ger dig som dagligen sitter i en grävmaskin en säker förarmiljö designad enligt certifierade säkerhetslösningar, som genomgått prover och verifierats enligt gällande europanormer. 

När vi tillverkar sprängrutor för grävare ser vi människan bakom maskinföraren framför oss. Och en person som jobbar i en tuff miljö ska ha goda förutsättningar att inte skadas om olyckan är framme. Vi är oerhört tacksamma att vi har bidragit till att skydda maskinförare som råkat ut för incidenter utan att skada sig tack vare våra säkerhetsfönster. 

Därför gör vi aldrig avkall på kvalitén. Vid tillverkningen av våra skyddsrutor för grävmaskiner jobbar vi alltid med högsta hållfasthet, använder det bästa stålet och de bästa bultarna i en egen unik lösning. Splitterskyddet på insidan är ytterligare en säkerhet mot allvarliga incidenter och en säkrare arbetsmiljö. Våra ramar monteras enligt en egenutvecklad teknik för att sitta kvar även om de får en allvarlig smäll. 

Ytterligare en säkerhetsaspekt är att vi bara använder äkta säkerhetsglas – inte någon form av Polykarbonat. Det garanterar reptåliga fönster, med exceptionellt goda optiska egenskaper. Något som inte inskränker eller förvränger siktfält och som inte drar till sig damm eller smuts. Att glas även är åldersbeständigt är förstås också ett argument att välja Strigins säkerhetsfönster för ökad säkerhet.

Vill du veta mer?

Martin Bjälkefors
070-744 76 40
martin@strigin.se

Intressanta artiklar